Advies

IMG_8672a

De Eetstee ‘vegetarisch koken & inspireren’ helpt chefs, horeca ondernemers en andere culi’s om de vegetarische keuken een serieuze plek op het menu te geven. Vegetarische gerechten zijn niet altijd even spannend en zijn vaak een onderbelicht onderdeel van de kaart. Jeroen Bakker, voormalig chef van het inmiddels gesloten, maar prijswinnende vegetarisch restaurant De Eetstee, helpt je daarin verandering te brengen. Zijn ervaring en inspiratie brengt hij graag aan jou over. Hij inspireert je en helpt je het mooiste uit de ingrediënten te halen.

Op de werkplek.

Geef je er de voorkeur aan om in je eigen keuken aan de slag te gaan. Want dat is uiteindelijk de plek waar het moet gaan gebeuren. Dan kom ik eerst bij jullie langs om de werkplek te bekijken en te bespreken wat de wensen zijn. Om vervolgens een voorstel bij jullie neer te leggen dat aansluit op jullie wensen.

Groente demo (voor bedrijven).

Wil je je klanten kennis laten maken met de producten die je verkoopt zodat ze weten wat ze met die pastinaak kunnen doen. Of wil je op basis van recepten er voor zorgen dat ze ook dat extra ingrediënt bij jou kopen. Dan zorgen we er samen voor door middel van een kookdemonstratie dat proeven doet kopen en terugkomen

Op locatie.

Wil je echt los komen van je eigen kaders en vol inspiratie terug keren op je huidige werkplek dan gaan we op locatie aan de slag. Dan kom ik ook eerst bij jullie langs om de werkplek te bekijken en te bespreken wat de wensen zijn. Om vervolgens ook een passend voorstel neer te leggen.

Vegetarische inspiratie nodig?
Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!