Menu’s

IMG_8682a

Wissel je 4 keer per jaar van kaart maar is het telkens weer lastig om leuke vegetarische gerechten op de kaart te zetten? Dan neem ik deze “lastige” opgave graag op mijn schouders. Aan jullie de keuze of ik dan 4 keer per jaar langskom. Of dat ik jullie de fijne kneepjes van de vegetarische keuken bij breng en jullie de volgende keer met een nieuwe kaart het zelf voor elkaar boxen. Ook hierbij is het van belang dat ik een bij jullie situatie passende oplossing aandraag.

“Advies op maat” het klinkt soms als een losse flodder. Maar het is zo belangrijk dat gemaakte kosten ook werkelijk iets opleveren, zeker in de horeca waar elk dubbeltje telt. Daarom is het eerste intakegesprek van enorm belang, hierin moet een goede afstemming plaats vinden tussen vraag en aanbod. Natuurlijk kunnen we tijdens het traject nog bijsturen maar het liefst voorkomen we dit.

Vegetarische inspiratie nodig?
Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!