Workshops

IMG_8674a

Heeft de vegetarische keuken je al altijd geïntrigeerd, maar is het je nog niet gelukt om de groentekeuken onder de knie te krijgen? Misschien kan een inspirerende workshop je hierin wel op weg helpen!

Ook in deze workshops speel ik graag in op de vraag. Voor mij geldt: geen opdrachtgever is gelijk dus een standaard workshop heb ik niet. Want, kom je als team van demonstratie-chefs van een landelijke groothandel of als keukenbrigade van een grote vergaderlocatie in de bossen, dan wil je niet dezelfde workshop volgen.

In deze workshops op maat zullen we de vragen die bij jullie leven behandelen, maar zal ik natuurlijk ook tips en trucs laten zien die terug op de werkvloer eenvoudig kunnen worden toegepast.

Een workshop is wat mij betreft een goed middel om met een groep aan de slag te gaan waarbij een gezamenlijk probleem kan worden aangepakt. Hierbij zullen we vooral gaan koken en gaan we de handen uit de mouwen steken. Bij advies op maat nemen we met een klein clubje een specifieke werkplek onder de loep. Afhankelijk van de vraag zal er meer of minder echt gekookt gaan worden.

Laten we samen jullie workshop vorm gaan geven. Als jullie het probleem aandragen zorg ik niet alleen voor de oplossing maar ook voor inspiratie en de benodigde passie en liefde voor groenten.