De leukste Valentijn op afstand

Alles is anders dit jaar. Niet alleen in het alledaagse leven staat alles op zijn kop, maar ook bij verjaardagen en feestdagen worden we keer op keer geconfronteerd met dat de kleinste dingen waar we ooit zoveel plezier en voldoening uithaalden samen niet meer mogelijk zijn. Juist na een jaar in lockdown verlangden we allemaal meer dan ooit naar een groots diner met de kerstdagen waarbij de hele familie weer samenkwam, maar juist toen was dit niet verstandig, in de hoop dat het komende kerst wel weer zal kunnen. Deze maand staat Valentijn weer om de hoek en zijn ook velen meer van ons alleen dan ooit. Doordat je je geliefde al een tijdlang niet het gezien bijvoorbeeld, als diegene een treinreis verderop woont of als zijn of haar opa of oma ziek is, maar ook als je vanwege de lockdown minder mensen ziet, niemand hebt kunnen ontmoeten in het afgelopen jaar en je daarom niemand hebt om deze mooie dag mee te delen. Maar niet getreurd: ook een Valentijns op afstand kan leuk zijn! We geven hier de beste tips. 

Verwen iemand op afstand

Juist doordat we al zo lang in deze situatie zitten zijn er allerlei nieuwe mogelijkheden om ook vanaf een afstand iemand goed te verwennen deze Valentijn. Misschien dat je niet fysiek bij elkaar kunt zijn, en je baalt dat je daardoor geen mooi cadeau aan elkaar kunt geven. Met een mooi sieraad of of anders groots raden we aan om even te wachten tot je iemand weer in het echt kunt zien. Maar het is altijd leuk om iemand toch via speciale websites een kleinigheidje op te sturen om te laten weten dat je aan ze denkt vandaag. Chocolade valentijn is natuurlijk de meest welbekend combinatie die er is. Laat mooie valentijn chocolade bezorgen bij jouiw geliefde – en dat kan iedereen zijn waarvan jij denkt dat ze wel wat extra liefde kunnen gebruiken vandaag!

Vind elkaar op een andere wijze

Buiten het versturen van cadeaus op afstand is er nog veel meer mogelijk. Je kunt dan misschien niet fysiek tijd met elkaar spenderen zoals je dat normaal zou doen, maar ook via videobellen kun je een hele leuke dag hebben samen. Virtuele escaperooms, puzzels, pubquizzes, noem maar op. Bestel om dezelfde tijd een pizza, steek een kaarsje aan op je bureau en staar elkaar diep in de ogen. Het voelt misschien niet zo fijn als in het echt, maar zo haal je toch het meeste uit je valentijn dit jaar. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *