Een kopje kwaliteit

illy

In 1933 stond Francesco Illy aan het doopvont van illycaffè. Zijn droom? Om de wereld de beste koffie aan te bieden. Dit is steeds onze leidraad geweest in het selecteren van de beste ingrediënten en methodes.

Wij geloven namelijk niet dat er een verschil in kwaliteit hoort te bestaan tussen de boon voor een traditionele Italiaanse caffè en de boon voor het kopje moka dat u thuis brouwt.

Van koffieliefhebber tot koffie-expert. We weten allemaal dat een goeie koffie complex is. Een aroma bevat lagen en diepte. Maar de essentie van koffie is verrassend eenvoudig. Goeie bonen, een gepaste methode en heet water. De bonen en methode kunt u aan ons overlaten.

Onze samenwerking met koffieboeren over de hele wereld, leidt er niet alleen toe dat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bezorgen. Met uw keuze voor Illy, kiest u ook voor een faire en ethische samenwerking met deze koffieboeren.

Technologische innovaties, zoals de eerste espressomachine onder hoger druk (1935) en de digitale sorteermachine die kleur en vorm van bonen analyseert (1982) of oprichting van ons eerste onderzoekslaboratorium (1957) en de Università del caffè (1999), zijn maar enkele stappen in onze zoektocht naar de beste methode.

Het is deze combinatie van traditie, moderne technologie, en respect voor onze partners dat garandeert dat elke boon aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, van 1933 tot vandaag. En dat proeft u.

illy

Een kopje voor elk moment

Koffie is cultuur.

Misschien verkiest u uw koffie in een stijlvol café, omringd door vrienden. Misschien praat u graag bij met collega’s tijdens een koffiepauze. Of, misschien heeft u graag uw koffiemomentje voor u alleen. Een boek, een deken, een dampende cappuccino…

Of u nu een fluweelzachte cappuccino, een elegante napolitaanse moka, of een zakelijke espresso verkiest, Illy biedt u de gepaste koffie aan voor uw favoriete bereidingsmethode.

Uw koffie, uw cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *