Schoonouders op bezoek

Ik woon sinds kort samen met mijn vriend. Mijn vriend en ik willen dan ook een housewarming geven om het eindresultaat te kunnen laten zien. We willen dan ook eigenlijk twee keer een housewarming geven. Een keer voor de vrienden en een keer voor de familie. Ja ik hoor het je al denken: dat klinkt als veel werk. Ja dat klopt, het is ook veel werk. Hiervoor moet het huis schoon zijn, moeten er boodschappen worden gedaan, moet er eten worden gemaakt, moet het huis versierd zijn en moet er natuurlijk een dag zijn waarop bijna iedereen kan. Dat is nog het lastigst van alles. Iedereen werkt natuurlijk. Ook heeft iedereen een andere baan dus sommige werken overdag, sommige in de avond en sommige zijn op zakenreis. Dat kan het plannen best lastig maken maar daarvoor gebruiken we natuurlijk de datumprikker zodat iedereen zijn of haar beschikbaarheid kan opgeven.

Schoonouders op bezoek!!!

Maar nu nog het engste van alles. De schoonouders komen langs. Ik vind dit altijd wel spannend omdat ik een goede indruk wil achterlaten. Dat is niet altijd even makkelijk. Om dit waar te maken had ik wel wat hulp nodig. Hulp van mijn geweldige laptop.

Waarom van mijn laptop vraag je? Nou, heel simpel. Ik wil namelijk een kaasplankje samenstellen omdat mijn schoonouders kaas zo lekker vinden. Ik wil dan wel komen met kazen die bij elkaar passen en ook echt lekker zijn en natuurlijk met een goede kwaliteit. Dit is nogal lastig. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten kaas. Zoals ze zeggen: de keuze is reuze.

Kaas online?

Om een goed kaaspakket samen te stellen kwam ik terecht op de lekkerste kaas. Ja dat klopt, de lekkerste kaas online. Ook scheelde het mij een hoop werk met keuzes en de opmaak. Zo kan ik hier een kaaspakket samenstellen. Zo kies ik een soort kaasplank die ik wil. Een borrelplank met pittige kaas of toch wat anders? Daarnaast kon ik deze kaas ook opmaken met bloemetjes en vijgen. Op deze manier ziet de kaasplank er ook nog heel fancy uit. Het mooiste van alles is dat ik er ook nog een kaasplank bij kon bestellen. Dan is die direct mooi geserveerd! Zo ging ik dus maar heel de site af scrollen en kijken welke plank mijn schoonouders het meest zullen waarderen. De goede indruk is dan ook gelijk check. Nu komt de rest van stress nog. Het versieren. Dat kan ik mijn vriend niet laten doen want die blaast twee ballonnen op en vind het dan al wel weer mooi geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *