Zorg dat je een feest compleet maakt

Mister Pop

Je kunt als horeca ondernemer voor bedrijfsfeesten en evenementen niet onder goede machines heen, een machine om suikerspinnen mee te maken, een slush puppy machine of het maken van heerlijke poffertjes voor je gasten. Steeds vaker worden op locatie mogelijkheden aangeboden om iets te eten of te drinken, bij Mister Pop kun je deze machines kopen. Ook wafelmachines en hotdog machines zie je veel op een braderie of een ander evenement. 

Mister Pop

Ook voor de grondstoffen 

Wanneer je hebt besloten om een bepaalde machine te kopen voor je onderneming, wil je er natuurlijk direct mee van start gaan om omzet te genereren. Voordeel van Mister Pop is dat je er ook alle grondstoffen kunt kopen, om direct te kunnen beginnen. Voor verpakkingen hoef je ook niet naar een andere onderneming meer, je kunt lekker makkelijk alles op een adres aanschaffen. Wel zo makkelijk en het scheelt je veel tijd, een aanspreekpersoon en leverancier. Meer dan 40 jaar ervaring in de branche dus zij weten precies wat er speelt op de markt.

Server de heerlijkste donuts

Mister Pop maakt het mogelijk om voor je gasten de heerlijkste donuts te serveren, de aloude lekkere snack doet het goed op allerlei verschillende evenementen. Op een straatfeest of braderie, maar ook een op een feest ergens binnen kun je als onderneming een donut aanbieden aan je gasten. Wat voor donut je gasten ook wilt voorschotelen, alle soorten kun je maken met de grondstoffen die ook verkrijgbaar zijn in de webshop. De verschillende dips en smaken saus om een heerlijk laagje over de donut te krijgen zie je ook op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *